www.Advocati.org

CoinWisdom София (на 05-06.12.2014 г.) за BitCoin-технологиите и тенденциите

CoinWisdom София“ е първото по рода си събитие за България, което ще събере експерти от банковия, финансовия и ИТ-сектор с интерес към дигиталната криптовалута BitCoin. Събитието ще събере на едно място представители на бизнеса, търговци, разработчици и потребители, свързани с BitCoin от България и съседни държави.

(03.11.2014) „CoinWisdom София“ е първото по рода си събитие за България, което ще събере експерти от банковия, финансовия и ИТ-сектор с интерес към дигиталната криптовалута BitCoin. Събитието ще събере на едно място представители на бизнеса, търговци, разработчици и потребители, свързани с BitCoin от България и съседни държави. Определено е половината от времето във всеки панел или лекция да се отдели за въпроси от публиката и отговори. През двата дни от събитието ще има достатъчно време за разговори, контакти и обмен на идеи между всички посетители, лектори и изложители.

Програмата за 05.12.2014 г. (между 14:00 и 20:00 ч.) ще бъде изцяло на български език. Основните теми са BitCoin и прогнозите за бъдещо развитие от икономическа, техническа и регулаторна гледна точка, като се наблегне на местната екосистема и регулации.

Програмата за 06.12.2014 г. (между 10:00 и 19:00 ч.) ще бъде изцяло на английски език и ще включи участието на международни лектори, които ще навлязат в по-задълбочени технологични аспекти на криптовалутите.

В преддверието на пленарната зала за този ден е предвидено осъществяването на регионално BitCoin бизнес изложение, където могат да бъдат разгледани новости от света на BitCoin. В този ден е предвиден още работен обяд и заключителен вечерен коктейл.

Събитието ще се проведе в хотел „Експо“ на бул. Цариградско шосе №149 в столицата.