www.Advocati.org

Адв. Адриан Н. Илиев [16] (12) Благодаря Ви! (какво следва оттук нататък...)

Оценявам високо моите 62 преференции – защото нито една от тях не е платена, не е заради феномена 15/15, не е под заплаха от уволнение или в очакване на някаква изгода. Благодаря Ви от все сърце!

(27.03.2017) Благодаря на всички, които се присъединихте към нас в опита ни да счупим статуквото! Специално благодаря на онези 62-ма, които ми оказаха честта да ме посочат с преференция! Досега никога не съм се явявал на избори и вдигането на толкова истински ръце за мен значи много. Това, което ценя най-много у Вас, е, че не сте платени; не сте объркали дублиращи се партийни и преференциални номера; не сте заплашвани от работодател или от друг местен феодал. Вие гласувахте, защото пожелахте – и в това е нашата обща сила. Благодаря Ви!

Използвам възможността да отговоря още веднъж на въпроса, който някои от Вас поставиха на лекцията (която, впрочем, беше моето единствено предизборно събитие): „Какво ще правите, ако не влезете в Народното събрание?“ Този сайт е личният ми отговор на подобен въпрос. Погледнете архива – вижте откога работя по въпросите, за които говорихме и на лекцията; въпросите, заради които Ви поканих да гласувате. Този сайт е един малък документ на това, в което вярвам и за което се боря; не само в предизборна ситуация, а ден след ден през годините.

Когато поставих началото, изобщо не съм си представял, че ще бъда номиниран от Коалиция „Движение Да България“. Междувременно открих, че съм забелязал Христо Иванов и съм обсъждал неговото отношение към проблемите в Правосъдието още когато той беше само експерт и никой извън тесните юридически среди не го познаваше (после съм забравил този момент). Години по-късно той стана министър, а нататък история я знаем всички. Силата на една политическа позиция е именно в това – че тя извира автентично от човека и е факт, без значение от това дали ще „влезем“ или няма да „влезем“. Така че – заедно продължаваме битката за България!

Стискам Ви ръка!