www.Advocati.org

10 години по-късно – с изцяло обновен дизайн, но със запазени ценности и стил

Стартирахме проекта www.Advocati.org на 06.12.2010 г. – с изчистен, ясен и целенасочен дизайн, който служѝ вярно на Вас, нашите доверители и подзащитни, пък и на нашата кантора, в продължение на повече от десетилетие. Но под напора на тенденциите и новите технологии дойде момент за нашето цялостно обновяване.

(18.04.2021) Стартирахме проекта www.Advocati.org на 06.12.2010 г. – с изчистен, ясен и целенасочен дизайн, който бяхме обмисляли почти година и половина преди това. И въпреки, че тогава не успяхме да съобразим всички детайли, старият дизайн служѝ вярно на Вас, нашите доверители и подзащитни, пък и на нашата кантора, в продължение на повече от десетилетие.

Времето обаче не прощава – под напора на тенденциите и новите технологии дойде момент за нашето цялостно обновяване.

Дали защото сме обмислили нещата твърде добре или защото не сме научили нищо ново през годините ;), не намерихме нужда от съществени намеси в старото съдържание – за наша изненада то ще остане почти непроменено. Но кодът и дизайнът категорично бяха остарели – а Вие заслужавате по-добра визия и по-добре насочени услуги. Ето защо днес стартираме визуално обновени, макар да запазваме изцяло принципите и характера си; както е известно, вълкът мени преди всичко своята козина :)

Тъй като през годините създадохме стотици (и дори може би хиляди) страници юридически анализ за актуални проблеми на деня, имаме още малко работа по прехвърляне и адаптиране на старото съдържание – затова все още няма достъп до всичко от нашия архив. Надяваме се съвсем скоро и тази последна част от съдържанието ни да заработи напълно. Колкото до останалите функционалности – благодарение на нашите програмисти всичко (и дори малко повече) е тук и работи.

Ще продължим да отстояваме принципите, съгласно които вече повече от десетилетие сме до Вас: като изхождаме от ценността на обикновения човек, като се възмущаваме от подменянето на смисъла и като проявяваме нетърпимост към изкривяването на правото. Ще продължим да поддържаме нашето съдействие достъпно и насочено към отстояване на Вашите справедливи каузи. И ще продължим да се стараем да пазим достойно доверието Ви.

Благодарим Ви, че сте с нас и... Оставаме на разположение!